GENIET MEER VAN HET BUITENLEVEN MET EEN VERANDA!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een veranda in Maarssen

Een veranda is meer dan een overdekt terras; het is een volwaardige leefruimte in de buitenlucht, waar je kunt zitten, relaxen, eten, werken op je laptop, lezen, bezig zijn met je hobby’s en waar de kinderen kunnen spelen – en dat allemaal aangenaam beschut. In de zomer zit je koel in de schaduw en in het najaar heb je geen last van wind of regen. Een veranda is een echte buitenliving, waar jij en je gezin veel plezier van zullen hebben.

Erkende specialisten

In de regio Maarssen bevinden zich meerdere vakmannen voor het plaatsen van veranda’s en terrasoverkappingen; erkende specialisten die voldoen aan onze criteria op het gebied van:

  • kwaliteit
  • vakmanschap
  • betrouwbaarheid
  • klantvriendelijkheid
  • specialistische kennis en kunde

Heb ik in Maarssen een vergunning nodig?

Een veranda wordt aan de woning gebouwd; het is dus een aanbouw, maar valt onder de categorie bijbehorende bouwwerken. In Maarssen betekent dit, dat een veranda – mits deze voldoet aan enkele regels – zonder omgevingsvergunning gebouwd mag worden. In enkele, uitzonderlijke gevallen heb je in Maarssen dus wel een omgevingsvergunning nodig voor het bouwen van een veranda, bijvoorbeeld als je de aanbouw hoger dan vier meter wordt, of als de veranda meer dan de helft van je tuin beslaat. De verandaspecialisten uit Maarssen weten hier alles van en kunnen je, bij twijfel, hierover adviseren.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

"Onze veranda is al op leeftijd en dat was hem ook aan te zien. Daarom maar eens laten opknappen door een specialist van Velvet Veranda. Voor een spotprijs heeft hij puik werk geleverd en de veranda ziet er weer bijna uit als nieuw."

Maarten Coret
Gouda

"Ondanks dat het even duurde ontving ik meerdere offertes na een aanvraag bij jullie voor het bouwen van een nieuwe houten veranda. Ik heb ze naast elkaar gelegd en gekozen voor de voordeligste optie. Een erg handige service al met al, en de veranda..."

Bram Haring
Nunspeet

"Om nog beter te kunnen genieten van het buitenleven besloten we een veranda te laten plaatsen via Velvetveranda.nl. Dat is ons uiteindelijk goed bevallen. De klus werd ruim binnen de afgesproken tijd afgerond, zonder dat dat ten koste ging..."

Jonathan Verhagen
Amstelveen

Welke veranda is geschikt voor mijn terras?

Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Onze specialisten uit Maarssen houden bij het plaatsen van een veranda rekening met uiteenlopende aspecten. Naast praktische en bouwkundige zaken, zoals de afmetingen, aanbouw, fundering en afwatering, bespreken zij met jou wensen op het gebied van:

  • De functionaliteit van de veranda: van eenvoudige terrasoverkapping tot uitgebreide en zeer luxe uitbouw met vele extra’s, zoals verlichting, ingebouwde haard of een keramische vloer. Wil je alleen een overkapping of ook zijwanden? Kies je voor extra zonwerend of isolerend materiaal?
  • De uitstraling van de veranda: landelijk, authentiek, strak, modern; wat sluit het beste aan bij jouw woning?
  • De materialen van zowel de constructie als de dakplaten van de veranda. Kies je voor een houten variant of een van aluminium? Wil je dakplaten van glas of liever van kunststof?

Allemaal vragen waar de onze vakmannen uit Maarssen je mee op weg helpen om voor jou de ideale veranda te bouwen.

Om alvast over na te denken…

Overweeg je een veranda te laten plaatsen? Dan kun je alvast nadenken over de volgende zaken:
Het materiaal van de verandaconstructie
Kies je voor het oersterke, onderhoudsarme en duurzame aluminium met een strak design? Ideaal voor moderne en nieuwbouwwoningen in Maarssen. Of ga je voor hout, voor een natuurlijke en warme uitstraling en de mogelijkheid om de kleur in de loop der tijd te veranderen?
Het materiaal van de dakplaten
De vakmannen uit Maarssen kunnen het dak – en de eventuele zijwanden - van je veranda bedekken met platen van glas of van kunststof. Het is aan te raden om je alvast te verdiepen in de voor- en nadelen van beide materialen. Heb je hier hulp bij nodig of wil je een eerlijk advies? Vraag dan een van onze specialisten uit Maarssen om meer informatie over de soorten dakbedekkingen van je veranda.
Extra opties
Een veranda is uit te breiden met vele extra’s, van verlichting tot extra zonwering, van ingebouwde open haard tot luxe vloeren. Zijn er bepaalde extra’s die jij graag wil toevoegen aan je veranda en ben je benieuwd naar de meerprijs hiervan? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van onze specialisten in Maarssen.

Neem contact op met een verandaspecialist in Maarssen

Via ons netwerk kom je eenvoudig in contact met deze verandaspecialisten werkzaam in de regio Maarssen. Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan om prijzen te vergelijken. Liever eerst een uitgebreid en eerlijk advies? Ook daarvoor kun je bij onze vakmannen terecht. Ze bespreken graag alle mogelijkheden voor het plaatsen van een veranda.