GENIET MEER VAN HET BUITENLEVEN MET EEN VERANDA!

Geniet van jouw veranda in Lelystad

Woon je in Lelystad, ben je dol op het buitenleven en zit jij, zodra het eerste lentezonnetje zich aankondigt, het liefst in je tuin? En baal je ervan als het regent en je niet buiten kunt vertoeven? Dan hebben wij goed nieuws voor je. In de regio Lelystad hebben wij diverse bouwbedrijven voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een prachtige veranda, zodat:

 • je ongeacht het seizoen en weersomstandigheden op je terras kunt zitten; van het vroege voorjaar tot laat in het najaar;
 • je tuinmeubilair, - accessoires en -kussens beschermd worden tegen weersinvloeden en droog blijven tijdens een regenbui;
 • je ’s zomers beter beschermd bent tegen schadelijke invloed van fel zonlicht en je in de schaduw kunt zitten (en je kinderen in de schaduw kunnen spelen).

Een veranda zorgt voor een vloeiende overgang van je huis naar je tuin, waarmee je je leefruimte vergroot. Daarnaast verhoogt een veranda de waarde van je woning aanzienlijk.

Geniet dus meer van je tuin in Lelystad door het laten plaatsen van een sfeervolle aluminium of houten veranda.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Erkende bouwbedrijven in de regio Lelystad

Wanneer je een veranda laat bouwen aan je woning, wil je er zeker van zijn dat je met een erkend en professioneel bouwbedrijf te maken hebt, waar vakmannen werken die:

 • verstand hebben van zaken als de constructie, aanbouw, fundering en afwatering;
 • uitsluitend met kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame materialen werken;
 • beschikken over gedegen, up-to-date vakkennis én het beste gereedschap.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van uitsluitend erkende vakmannen voor het bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen. De bouwbedrijven uit ons netwerk voldoen aan strenge criteria op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap. Ook in de regio Lelystad hebben we de erkende bouwbedrijven geselecteerd voor het bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen. Via ons netwerk kom je eenvoudig in contact met deze verandaspecialisten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

"Om nog beter te kunnen genieten van het buitenleven besloten we een veranda te laten plaatsen via Velvetveranda.nl. Dat is ons uiteindelijk goed bevallen. De klus werd ruim binnen de afgesproken tijd afgerond, zonder dat dat ten koste ging..."

Casper Schagen
Lochem

"Bij dergelijke sites is het voor mij altijd maar de vraag of de kwaliteit van de geleverde dienst wel in orde is. Bij jullie was dat gelukkig dik voor elkaar. Ik kreeg te maken met een echte professional die mijn veranda vakkundig in elkaar heeft..."

Siem Bave
Vaassen

"Ik dacht altijd dat een aluminium veranda behoorlijk prijzig was, maar dankzij jullie website weet ik inmiddels wel beter. Voor een relatief laag bedrag staat er nu een heel degelijke veranda naast ons huis. Zeer tevreden mee!"

Tijn Feltzer
Oostburg

Een houten of aluminium veranda?

De constructie van een veranda wordt in de meeste gevallen gemaakt van hout of van aluminium. Weet je al van welk materiaal jij je veranda wilt laten maken of twijfel je nog?

Beide materialen hebben hun eigen voordelen. Zo heeft hout een natuurlijke, warme uitstraling en kan het in elke gewenste kleur geschilderd worden. Een houten veranda past bij uitstek bij landelijke huizen in Lelystad. Aluminium is sterk materiaal, duurzaam en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Met aluminium creëer je een strakke en moderne veranda.

Uiteraard staan onze specialisten uit Lelystad voor je klaar om je te helpen kiezen welk materiaal het meest geschikt is voor jouw veranda. Neem voor een eerlijk advies contact met ze op en bespreek alle voor- en nadelen van hout en aluminium.

Het dak van de veranda

De daadwerkelijke overkapping, de dakplaten van je veranda, verwaardigen de vakmannen uit Lelystad in de meeste gevallen van kunststof. Net als glas is dit kunststof transparant, maar de slagvastheid is vele malen hoger. Minder kans op ongelukken dus! Daarnaast hebben kunststof dakplaten een ontzettend lange levensduur en beschikken ze over een uv-werende en een isolerende laag. Bovendien zijn kunststof dakplaten oersterk, maar toch licht. Ook voor grote veranda’s en overkappingen is dit materiaal dus zeer geschikt.

Onze vakmannen uit Lelystad maken vrijblijvend offertes voor veranda’s met verschillende dakplaten. Ook als je benieuwd bent naar de extra kosten voor het plaatsen van bijvoorbeeld:

 • een windscreen;
 • zijwanden;
 • verlichting of spotjes;
 • een barbecue of open haard;
 • keramische vloeren;
 • heaters;
 • of extra zonwering;

Onze vakmannen uit Lelystad stellen geheel vrijblijvend en kosteloos offertes voor je op.

Contact met een verandaspecialist in Lelystad

Wil jij meer en langer genieten van je tuin en woon je in Lelystad of directe omgeving? Wil je gedurende ieder seizoen buiten kunnen zitten en ook tijdens een zomerse regenbui op je terras eten? Neem dan contact op met de bouwbedrijven die werkzaam zijn in de regio Lelystad; echte experts in het plaatsen van veranda’s en terrasoverkappingen, op maat gemaakt en passend binnen jouw budget.