GENIET MEER VAN HET BUITENLEVEN MET EEN VERANDA!

Heerlijk buitenleven met een houten veranda

Een buitenliving is helemaal anno nu. Behalve lekker ontspannen met een drankje in de tuin zitten, zijn ook buiten koken en eten, met je tablet internetten of werk afmaken, lezen, een feestje geven of bezig zijn met je hobby allemaal dingen die we graag buiten doen. Ben jij ook zo’n buitenmens en wil je je leefruimte graag vergroten, zodat je vaker en langer buiten kunt zitten, ongeacht het seizoen? Dan is een veranda echt iets voor jou. Altijd droog óf in de schaduw, maar toch in de buitenlucht.

Sfeervol en rustiek

Met een houten veranda creëer je een sfeervolle plek, waar je volop en comfortabel genieten van het buitenzijn. Hout straalt warmte uit en is eenvoudig te bewerken, zodat de stijl van de veranda naadloos aansluit op die van je woning. Ook de vloer van je veranda wordt, zoals bij de meeste veranda’s, van hout gemaakt. Houten vlonders zijn ideaal als verandavloer. Overleg met de vakman meteen of je extra opties wilt, bijvoorbeeld een hek, zijwand, opstapje, trappetje of zelfs een balustrade over de gehele lengte. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over houten veranda’s en extra opties, voor meer comfort, luxe en uitstraling.

WAT VROEGEN ONZE KLANTEN?

"Mijn houten veranda raakt aan het einde van zijn latijn. Graag zou ik me willen laten informeren of het zinvol is om hem op te knappen of dat het beter is om een nieuwe te laten plaatsen. Voor dit laatste zou ik dan ook graag een offerte..."

Mart Verboom
Wezep

"Goedemiddag, ik zou graag offertes willen ontvangen voor een houten veranda van ongeveer zeven meter breed. De veranda moet witgeschilderd zijn met zijwandjes van ongeveer 1 meter 20 breed. Er is wel enige haast geboden want..."

Liam Hendricks
Lunteren

"Ik ben op zoek naar vakkundige specialisten die bij ons thuis een nieuwe veranda kunnen plaatsen. Het gaat om een volledig houten veranda, inclusief het dak. Qua afmetingen dacht ik aan ongeveer 4,5 bij 1,5 meter. Zou ik hiervoor enkele..."

Olivier Jacobi
Arnhem

Kenmerken houten veranda

Wij maken houten veranda’s van sterke en duurzame houtsoorten. Een lange levensduur van je houten veranda is dus gegarandeerd. Hout is een materiaal dat eenvoudig te bewerken is. Hierdoor is een veranda van hout in alle gevallen passend aan de stijl van je woning te maken. Houten veranda’s zijn met name voor oudere huizen of huizen met een meer authentieke uitstraling zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het uitfrezen van ornamenten of het aanbrengen van decoratie. Uiteraard is een veranda van hout ook voor nieuwbouwwoningen of huizen met een strak design geschikt. Hout is namelijk eenvoudig aan te passen, bijvoorbeeld als je van kleur wilt veranderen. Hout kan keer op keer geschilderd worden.

Het dak

De dakplaten van een houten veranda zijn in de meeste gevallen van kunststof gemaakt: onderhoudsarm en oersterk. Een glazen dak is ook mogelijk en oogt extra luxueus. Het is wel aan te raden om glas te combineren met speciale zonwering. Bespreek met de verandaspecialist jouw voorkeuren op het gebied van materiaal, kleur en de mate van lichtdoorlatendheid van de veranda.

Een houten veranda laten plaatsen?

Maak gebruik van de vakkundige en professionele bouwbedrijven uit ons netwerk voor het laten ontwerpen en realiseren van jouw ideale veranda. Onze vakmannen bespreken graag met jou alle voordelen van een houten veranda. Overleg met de specialist meteen of je iets extra’s wilt, bijvoorbeeld een hek, zijwand of opstapje. Liever eerst inspiratie opdoen? Informeer dan eens naar de voorbeelden van eerder gebouwde veranda’s. Onze vakmannen hebben al vele veranda’s gebouwd en kunnen je voorbeelden laten zien van zeer geslaagde bouwprojecten.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem voor meer informatie contact op met een van de verandaspecialisten bij jou in de regio. Onze vakmannen leggen je graag uit welke (extra) opties mogelijk zijn. Ben je al overtuigd? Vraag dan
vrijblijvend een offerte aan.