GENIET MEER VAN HET BUITENLEVEN MET EEN VERANDA!

Geniet van jouw veranda in Eersel

Woon je in Eersel, ben je dol op het buitenleven en zit jij, zodra het eerste lentezonnetje zich aankondigt, het liefst in je tuin? En baal je ervan als het regent en je niet buiten kunt vertoeven? Dan hebben wij goed nieuws voor je. In de regio Eersel hebben wij diverse bouwbedrijven voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een prachtige veranda, zodat:

 • je ongeacht het seizoen en weersomstandigheden op je terras kunt zitten; van het vroege voorjaar tot laat in het najaar;
 • je tuinmeubilair, - accessoires en -kussens beschermd worden tegen weersinvloeden en droog blijven tijdens een regenbui;
 • je ’s zomers beter beschermd bent tegen schadelijke invloed van fel zonlicht en je in de schaduw kunt zitten (en je kinderen in de schaduw kunnen spelen).

Een veranda zorgt voor een vloeiende overgang van je huis naar je tuin, waarmee je je leefruimte vergroot. Daarnaast verhoogt een veranda de waarde van je woning aanzienlijk.

Geniet dus meer van je tuin in Eersel door het laten plaatsen van een sfeervolle aluminium of houten veranda.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
samenwerking

Erkende bouwbedrijven in de regio Eersel

Wanneer je een veranda laat bouwen aan je woning, wil je er zeker van zijn dat je met een erkend en professioneel bouwbedrijf te maken hebt, waar vakmannen werken die:

 • verstand hebben van zaken als de constructie, aanbouw, fundering en afwatering;
 • uitsluitend met kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame materialen werken;
 • beschikken over gedegen, up-to-date vakkennis én het beste gereedschap.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van uitsluitend erkende vakmannen voor het bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen. De bouwbedrijven uit ons netwerk voldoen aan strenge criteria op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap. Ook in de regio Eersel hebben we de erkende bouwbedrijven geselecteerd voor het bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen. Via ons netwerk kom je eenvoudig in contact met deze verandaspecialisten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

"Onze veranda is al op leeftijd en dat was hem ook aan te zien. Daarom maar eens laten opknappen door een specialist van Velvet Veranda. Voor een spotprijs heeft hij puik werk geleverd en de veranda ziet er weer bijna uit als nieuw."

Quinten Lansink
Gouda

"Ik dacht altijd dat een aluminium veranda behoorlijk prijzig was, maar dankzij jullie website weet ik inmiddels wel beter. Voor een relatief laag bedrag staat er nu een heel degelijke veranda naast ons huis. Zeer tevreden mee!"

Sami Wijland
Goes

"Ik had een offerte aangevraagd voor het plaatsen van een houten veranda van 8 bij 4 meter. Al snel een reactie gekregen van een goed bedrijf hier uit de buurt. Zij hebben de klus naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Al met al dus erg..."

Viggo Oversteeg
Vught

Een houten of aluminium veranda?

De constructie van een veranda wordt in de meeste gevallen gemaakt van hout of van aluminium. Weet je al van welk materiaal jij je veranda wilt laten maken of twijfel je nog?

Beide materialen hebben hun eigen voordelen. Zo heeft hout een natuurlijke, warme uitstraling en kan het in elke gewenste kleur geschilderd worden. Een houten veranda past bij uitstek bij landelijke huizen in Eersel. Aluminium is sterk materiaal, duurzaam en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Met aluminium creëer je een strakke en moderne veranda.

Uiteraard staan onze specialisten uit Eersel voor je klaar om je te helpen kiezen welk materiaal het meest geschikt is voor jouw veranda. Neem voor een eerlijk advies contact met ze op en bespreek alle voor- en nadelen van hout en aluminium.

Het dak van de veranda

De daadwerkelijke overkapping, de dakplaten van je veranda, verwaardigen de vakmannen uit Eersel in de meeste gevallen van kunststof. Net als glas is dit kunststof transparant, maar de slagvastheid is vele malen hoger. Minder kans op ongelukken dus! Daarnaast hebben kunststof dakplaten een ontzettend lange levensduur en beschikken ze over een uv-werende en een isolerende laag. Bovendien zijn kunststof dakplaten oersterk, maar toch licht. Ook voor grote veranda’s en overkappingen is dit materiaal dus zeer geschikt.

Onze vakmannen uit Eersel maken vrijblijvend offertes voor veranda’s met verschillende dakplaten. Ook als je benieuwd bent naar de extra kosten voor het plaatsen van bijvoorbeeld:

 • een windscreen;
 • zijwanden;
 • verlichting of spotjes;
 • een barbecue of open haard;
 • keramische vloeren;
 • heaters;
 • of extra zonwering;

Onze vakmannen uit Eersel stellen geheel vrijblijvend en kosteloos offertes voor je op.

Contact met een verandaspecialist in Eersel

Wil jij meer en langer genieten van je tuin en woon je in Eersel of directe omgeving? Wil je gedurende ieder seizoen buiten kunnen zitten en ook tijdens een zomerse regenbui op je terras eten? Neem dan contact op met de bouwbedrijven die werkzaam zijn in de regio Eersel; echte experts in het plaatsen van veranda’s en terrasoverkappingen, op maat gemaakt en passend binnen jouw budget.