GENIET MEER VAN HET BUITENLEVEN MET EEN VERANDA!

Langer buiten zitten dankzij een aluminium veranda

Geniet jij ook zo van je tuin?
Zit je graag buiten en baal je als het weer omslaat?
Zou je het liefst ook in de herfst buiten eten?

Voor iedereen die dol is op het buitenzijn en graag meer tijd in de tuin of op het terras doorbrengt, is een veranda de ideale oplossing. Vanaf de eerste zonnestraal in het vroege voorjaar schuif je je terrasmeubilair naar buiten en kun je volop genieten. Maak je geen zorgen over een regenbuitje, want jij zit droog. En ook aan het eind van het buitenseizoen kun je nog lang nagenieten van je terras, vooral als je je veranda uitbreidt met extra isolatie of zijwanden om tocht tegen te gaan.

Waarom kiezen voor een aluminium veranda?

Een aluminium veranda heeft een aantal grote voordelen. Aluminium is zeer duurzaam, uiterst onderhoudsvriendelijk en ontzettend sterk. Een aluminium veranda is dus een goede keuze als je voor kwaliteit gaat. Bovendien geeft een aluminium veranda een strakke en moderne uitstraling aan je woning; helemaal van nu dus.

WAT VROEGEN ONZE KLANTEN?

"Graag zou ik me laten informeren over de mogelijkheden voor een aluminium veranda. Ik denk er namelijk over na om er één te laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Ook zou ik graag een prijsopgave willen ontvangen van wat het ongeveer kost om..."

Pieter Verschuere
Middenmeer

"Wij overwegen een aluminium veranda te laten plaatsen. Hij moet ongeveer 5 bij 2 meter worden en worden gebouwd aan de achterzijde van ons huis. Graag zouden we willen dat er eerst iemand langskomt om de situatie te bekijken voordat..."

Joost Palman
Vianen

"Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht maar de veranda staat zo ongeveer op instorten. Daarom willen we hem graag vervangen voor een aluminium exemplaar. Graag zou ik hiervoor meerdere offertes willen ontvangen. De afmetingen zijn als volgt:"

Robin Bastiaense
Genemuiden

Dakplaten

Voor de dakplaten van je veranda kun je kiezen uit glas of kunststof. Kunststof dakplaten zijn gemaakt van polycarbonaat, een materiaal met vele voordelen ten opzichte van glas.
Kunststof dakplaten:

 • hebben een enorm lange levensduur;
 • hebben een uv-werende laag;
 • zijn, in tegenstelling tot glas, zeer licht qua gewicht, waardoor ook grote overkappingen mogelijk zijn;
 • hebben een goede isolerende waarde;
 • zijn transparant, waardoor het vrije zicht behouden blijft;
 • zijn vele malen slagvaster dan glazen dakplaten, wat de levensduur vergroot, de kans op ongelukken minimaliseert en de dakplaten bestand maakt tegen elke weersomstandigheid.

In de meeste gevallen is kunststof aan te raden als materiaal voor de dakplaten van je aluminium veranda, maar er zijn ook situaties waarbij glas de voorkeur geniet. Wil je weten welke dakplaten voor jouw veranda het meest geschikt zijn? Vraag een van onze verandaspecialisten dan vrijblijvend om advies.

Aluminium veranda

Wil je graag alle voordelen van een veranda combineren met alle voordelen van het oersterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke materiaal aluminium? Neem dan gauw contact op met onze verandaspecialisten en informeer naar alle mogelijkheden voor het plaatsen van een aluminium veranda.

Extra opties

Wil je je aluminium veranda extra luxe en comfortabel maken? Denk dan eens aan een van de volgende mogelijkheden:

 • schuifpui
 • windscreen
 • zijwanden
 • verlichting
 • barbecue of open haard
 • keramische vloeren
 • heaters

Til je aluminium veranda naar een hoger niveau en geniet nog meer van het buitenleven met de extra opties.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem voor meer informatie contact op met een van de verandaspecialisten bij jou in de regio. Onze vakmannen leggen je graag uit welke (extra) opties mogelijk zijn. Ben je al overtuigd? Vraag dan
vrijblijvend een offerte aan.